Waarom Marleen kiezen?


Waarom voor Marleen kiezen?

Marleen is een gediplomeerd bachbloesemtherapeute en herborist. Mijn diploma werd afgeleverd door het Centrum voor Avondonderwijs VZW te Antwerpen, en is dus erkend door het Ministerie van het Vlaamse Gewest, Nederlandstalig Onderwijs – Koninkrijk België.

Marleen, legde wettelijke examens af en leverde een eindwerk. In mijn praktijk gebruik ik nu de bachbloesems van het merk Healing Herbs, rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk, waar ze gemaakt worden door de volgelingen van Dr. Bach, en gekweekt worden in de tuinen van het Bachcentrum. In mijn praktijk maak ik de flesjes bloesems dan ook met cognac als bewaarmiddel zoals Dr. Bach deed, en met speciaal bronwater dat nog eens extra energie bevat, maar waarvan ik mijn geheim niet prijsgeef. Voor mensen die geen alcohol kunnen verdragen om één of andere reden, gebruik ik appelazijn als bewaarmiddel.

Ik volg strikt de regels zoals die door Dr. Bach bedoeld waren.

Ik verkoop dus geen bachbloesems.

Bachbloesems hebben geen commercieel doeleinde! Dit was niet de bedoeling van Dr. Bach, en ook niet van mij. Zonder consultatie waarbij ik eerst een gesprek heb met u, geef ik dan ook geen bloesems mee.

Marleen neemt steeds voldoende tijd voor u, zeker als u de eerste keer bij mij een afspraak maakt, zorg ik ervoor dat er niemand kort na u geboekt wordt, zodat we voldoende tijd hebben, om alles rustig te bespreken.

Bij enige twijfel bij mijn vaststellingen, doe ik steeds kinesiologie.

Wat is kinesiologie? Dit is een testmethode gebaseerd op de samenhang tussen spieren, organen en energiebanen. Spiertesten maken gebruik van de intelligentie van het lichaam. Het lichaam reageert op voeding, energieën en emoties.. Het is gewoon een manier om deze lichaamsintelligentie aan te wenden. Kinesiologie is een holistische onderzoeksmethode. In Nederland wordt deze methodiek al lang erkent als 1 van de meest efficiënte alternatieve testmethoden. In gewone mensentaal is dit eigenlijk een soort van negenproef, dat ik doe op de som.

Volgende informatie kan eventueel nog nuttig voor u zijn:

Ik doe dit als zelfstandig bijberoep met volle passie en als hobby, onder het BE nummer 0659.980.377.
Ik werk onder de NACE(BEL)code 86904 – Activiteiten op het vlak van geestelijke gezondheidszorg, m.u.v. psychiatrische ziekenhuizen en verzorgingstehuizen (Mogelijk burgerlijke activiteiten)
Ik werk als voltijds ambtenaar bij de Federale Overheidsdienst van Financiën, waar ik mijn boterham verdien.
En ja, voor de collega’s onder mij, mijn cumulaanvraag is in orde en goedgekeurd voor de volgende jaren.

Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid, want dat is goud waard. En ik eindig toch nog graag met de stelling van Dr. Eduard Bach: “U mag nooit wanhopen, hoe ernstig ziek u ook bent, want het feit dat de persoon, nog kan genieten van het fysieke leven, wijst erop dat de ziel die heerst over de persoon, nog hoop heeft.” (E.Bach, Genezing door bloemen)